Recensie en proeflezen

Zoeken

|
Telefoon: 0657033128

Wil je weten wat anderen van je boek of manuscript vinden? Het kan helpen als een buitenstaander eens kritisch naar je tekst kijkt. Ik heb kennis van literatuur en weet zelf hoe het is om met een roman of (kort) verhaal te worstelen. Daarom kan ik op constructieve wijze de pijnpunten in je manuscript of boek aanwijzen en je ook tips en adviezen geven. Dit kost gelukkig helemaal niet zoveel geld, omdat ik vaak al snel kan zien op welke punten een roman of boek verbeterd kan worden. Ik hoef daarom vaak niet eens het hele manuscript te lezen om jou als schrijver toch vooruit te kunnen helpen.

Interesse in proeflezen? Neem contact op. Dan kijken we samen naar wat nodig is.

Wil je een recensie van je al uitgegeven boek? Dat is helemaal gratis! Uiteraard wil ik in ruil voor mijn recensie een exemplaar van je boek ontvangen.
Stuur nooit zomaar een recensie-exemplaar op, maar neem eerst even contact op. Ik ben een bezig bijtje en lees daarnaast graag boeken die in mijn interessegebied willen. Ik ben bijvoorbeeld niet gespecialiseerd in po√ęzie. Voor mij maakt het daarbij niet uit of het boek net is verschenen of al twee jaar oud is. Selfpubbers zijn ook welkom. Mail dus eerst even!